Kerstmarkt en verlichte kersttrucks

De feestdagen komen tot leven in het schilderachtige Vianen, waar op 9 december een betoverende kerstsfeer heerst! Vianen wordt verlicht door de schitterende kersttrucks parade! Bewonder maar liefst 37 trucks, prachtig versierd met fonkelende lichtjes en feestelijke decoraties. Deze betoverende stoet vertrekt vanuit het centrum en doorkruist alle wijken van Vianen, zodat iedereen, jong en oud, de magie van de feestdagen kan ervaren.

Tijdschema:

 • Kerstmarkt op de Voorstraat van 14.30 uur tot 20.00 uur.
 • Kersttrucks Parade:
  • Opstelling in het centrum van 14.30 uur tot 17.15 uur.
  • Parade door Vianen van 17.15 uur tot 19.30 uur.
  • Terugkeer naar het centrum om 19.30 uur.
  • Prijsuitreiking voor de drie mooiste trucks om 20.00 uur.

Mis deze betoverende kerstervaring niet en vier de feestdagen met een vleugje magie in het hart van Vianen! De kerstmarkt op de Voorstraat biedt van 14.30 tot 20.00 uur een scala aan activiteiten, waaronder Christmas Carols, optredens van harmonieorkest Excelsior met kerstliedjes, rondlopende kerstman en verschillende activiteiten in de Grote Kerk vanaf 16.00 uur.

 • 09-12-2023
 • Vianen
 • Ja

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Een betoverende avond vol kunst en muziek! Op zaterdag 9 december is het centrum van Schoonhoven tussen 18.00 en 00.00 uur het magische decor voor de Nacht van het Zilver.

Ateliers, juweliers, goud- en zilversmeden openen deze avond hun deuren en bieden een intieme avond Romantic Christmas shopping. Speciaal voor deze avond worden nieuwe collecties gepresenteerd door de zilverkunstenaars. De stad is feestelijk verlicht, de grote kerstboom wordt aangestoken, er is een lampionnenoptocht en een vuurshow 🎄💡🏮🔥 Je vindt meer informatie op onze website. Kijk dan bij evenementen.

Foto's @schoonhoven_zilverstad

#Schoonhoven #schoonhovenzilverstad #zilverstad #zilver #goud #nachtvanhetzilver #krimpenerwaard
#oudehollandsewaterlinie #hollandsewaterlinie #waterlinie #waterlinies #rampjaar1672 #rampjaar #vestingstad #vestingsteden #vesting #waterlinieommetje #geschiedenis #groenehart #stadsbezoek #december #kerstsfeer #erfgoed #stadsfotografie

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact