Wandelgids

De Wandelgids Oude Hollandse Waterlinie is er, bestel hem nu!

Deze wandelgids is een must-have voor iedere wandelaar. Ga op pad in 11 etappes langs deze waterlinie met een spannend verhaal. Hoe hield deze verdedigingslinie de vijand tegen in 1672? En wat gebeurde er op de diverse locaties zoals rivieren, sluizen, molens en vestingsteden? Je ontdekt het al wandelend zelf.

Wandel van het Muiderslot, dwars door het Groene Hart, tot Slot Loevestein en ontdek de waterrijke natuur en vestingsteden. Er is onderweg enorm veel te zien. In de gids staan duidelijke kaarten en prachtige foto’s van het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie. Ook is er aanvullende historische informatie geplaatst per etappe. Op deze manier is wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie niet alleen ontspannend en gezond, maar ook leuk en leerzaam!

De realisatie van de Wandelgids Oude Hollandse Waterlinie is een leuk maar ook omvangrijke klus geweest. Op 1 maart zijn de voorbereidingen afgerond en op dit moment ligt alles bij de drukker. We hebben het resultaat van alle inspanningen uiteraard gezien zijn bijzonder trots op het resultaat. Onze speciale dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan het totstandkomen en naar het Prins Bernard Cultuurfonds, zonder jullie inzet en ondersteuning was deze fraaie wandelgids er niet geweest.

Bestellen

Je kunt de wandelgids nu alvast bestellen. De betaling volgt achteraf bij de levering, hij kost 19,95 euro exclusief verzendkosten. Uiterlijk 1 week na je bestelling zullen we de wandelgids aan je kunnen verzenden. Leuk om te hebben maar ook het perfecte cadeau om te geven!

Wat moet je doen?

Stuur een e-mail met daarin jouw e-mailadres, naam, adres, telefoonnummer en het gewenste aantal wandelgidsen dat je wilt ontvangen. Ons e-mailadres is: contact@ohwl.nl