Wandelgids Oude Hollandse Waterlinie

Wandelgids Oude Hollandse Waterlinie

De wandelgids die we gaan uitgeven is bijna klaar! Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de vormgeving en vervolgens kan hij naar de drukker. In 11 etappes wordt de bijzondere route langs de hele Oude Hollandse Waterlinie beschreven. Van Muiderslot in het noorden tot aan Slot Loevestein in het zuiden.

Marco en Paul liepen de hele route deze zomer en zijn verantwoordelijk voor de teksten en fotoโ€™s. Sander Enderink voegde per etappe historische informatie toe en ook de historische toen en nu fotoโ€™s die we in samenwerking met de diverse partnergemeenten hebben gemaakt, zullen niet ontbreken. De handzame gids is een must-have voor wandelaars en geschiedenis liefhebbers en zal vanaf komend voorjaar te koop zijn, onder meer via onze website.

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Wat is jouw favoriete plek langs de Oude Hollandse Waterlinie? Deel je foto van deze plek met ons en misschien win je wel een prijs!

Wij organiseren dit jaar een fotowedstrijd met als thema: โ€œMijn Oude Hollandse Waterlinieโ€œ

Lijkt het je leuk om mee te doen? Je hebt tot 1 oktober om je foto's te mailen naar contact@ohwl.nl Kijk wel even op onze website voor de deelnemersvoorwaarden. 

Foto Andrzej Wieciech
Deelnemer fotowedstrijd 2024. Tweede plaats.

๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ

#fotowedstrijd #photocompetition #photocontest #photochallenge #fotochallenge #oudeholandsewaterlinie

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact