Wandelgids Oude Hollandse Waterlinie

Het Oude Hollandse Waterliniepad

Op stap langs de Oude Hollandse Waterlinie? In het najaar verschijnt er een unieke wandelgids waarmee je de hele linie van Muiderslot tot Slot Loevestein in 11 etappes kunt wandelen. De routes zijn voorgelopen en gefotografeerd door wandelbloggers Marco en Paul en op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de teksten.

De Stichting Oude Hollandse Waterlinie heeft de wandelgids voorzien van historische informatie per route. Ook zijn er verwijzingen naar de wandelgames, de Waterlinieommetjes door de vestingsteden en naar een aantal lussen.

In een volgende nieuwsbrief zullen we u informeren wanneer de wandelgids verschijnt en waar deze te koop is. Wel alvast kijken wat Marco en Paul onderweg hebben beleefd en hoe bijzonder mooi en veelzijdig de wandelroute is? Kijk dan op Instagram bij Op Pad met Marco en Paul.

Let op: je zit nu op onze partner-kant van de website. Om terug te gaan klik op het pijltje terug of klik op de rode knop ‘Consumenten’ in het menu rechtsboven.

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.


© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact