Groene Hart Event

Succesvol samenwerken begint met elkaar leren kennen en kennis en ervaring uit te wisselen van ontwikkelingen in het gebied van het Groene Hart van Holland. Daarom organiseert het Bestuurlijk Platform Groene Hart voor alle partijen een tweede netwerk-bijeenkomst met inspirerende, inhoudelijke en animerende ontmoetingen.

Op dit moment is het programma volop in ontwikkeling en kan iedereen nog aansluiten op het Groene Hart jaarevent; van een workshop over weidevogels, duurzame energie of biodiversiteit tot aan een soundscape over boeren rustpunten, muziek en culturele waarden. Heeft u een goed initiatief dat een podium verdiend? Stuur dan een mail naar: patricia.gravemaker@bestuurlijkplatformgroenehart.nl

Lees de hele uitnodiging hieronder:

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Schoonhoven, strategisch gelegen in de Oude Hollandse Waterlinie. Ken jij het verhaal van dit mooie historische stadje? Je leest het op OudeHollandseWaterlinie.nl ( link in bio) 

#oudehollandsewaterlinie #vestingstad #geschiedenis #historie #schoonhoven

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact