Aanleveren nieuws

Stichting Oude Hollandse Waterlinie deelt relevante evenementen en nieuws op deze website, in onze nieuwsbrief en via onze sociale media kanalen. Heeft u zelf nieuws of een evenement dat u geplaatst wilt zien? Wij helpen u graag. Stuur een e-mail aan communicatie@ohwl.nl met alle informatie.

Tips voor het aanleveren van een goede tekst

Vergeet in uw bericht niet de belangrijkste zaken te vermelden. Onderstaand een checklist met zogenaamde W-informatie, om het u makkelijk te maken:

  • Wat is het – naam evenement
  • Waar vindt het plaats – het complete adres
  • Wanneer vindt het plaats – datum en tijden
  • Wie organiseert het – organisatie en/of contactpersoon
  • Wat zijn de kosten – entreeprijzen, eventueel kortingen
  • Welke leeftijd – is het bijvoorbeeld geschikt voor kinderen, vanaf welke leeftijd
  • Welke link kan erbij – naar uw website of facebookpagina bijvoorbeeld

Tips voor het aanleveren van een foto

Een geschikte foto is horizontaal en minimaal 500kb groot. Liever geen tekst in de foto, een flyer of affiche is niet geschikt.

Met het aanleveren van uw evenement of nieuwsbericht met foto geeft u ons toestemming deze te delen in onze media.

We zien uw nieuws graag tegemoet!

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Een betoverende avond vol kunst en muziek! Op zaterdag 9 december is het centrum van Schoonhoven tussen 18.00 en 00.00 uur het magische decor voor de Nacht van het Zilver.

Ateliers, juweliers, goud- en zilversmeden openen deze avond hun deuren en bieden een intieme avond Romantic Christmas shopping. Speciaal voor deze avond worden nieuwe collecties gepresenteerd door de zilverkunstenaars. De stad is feestelijk verlicht, de grote kerstboom wordt aangestoken, er is een lampionnenoptocht en een vuurshow 🎄💡🏮🔥 Je vindt meer informatie op onze website. Kijk dan bij evenementen.

Foto's @schoonhoven_zilverstad

#Schoonhoven #schoonhovenzilverstad #zilverstad #zilver #goud #nachtvanhetzilver #krimpenerwaard
#oudehollandsewaterlinie #hollandsewaterlinie #waterlinie #waterlinies #rampjaar1672 #rampjaar #vestingstad #vestingsteden #vesting #waterlinieommetje #geschiedenis #groenehart #stadsbezoek #december #kerstsfeer #erfgoed #stadsfotografie

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact