Erfgoed Magazine


We hebben weer mooi nieuws! De komende editie van het Erfgoed Magazine staat in het teken van 350 jaar Oude Hollandse Waterlinie. Samen met de redacteuren zal de Stichting Oude Hollandse Waterlinie een aantal artikelen verzorgen. Deze zullen de moeder der waterlinies, de enige die ook echt in werking is gesteld, in de spotlights te zetten. We zijn erg blij met deze aandacht en houden u op de hoogte!

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Weet jij in welke vestingstad deze leuke huizen staan?

Foto @verbindendoorverbeelden

#oudehollandsewaterlinie #hollandsewaterlinie #waterlinie #waterlinies #rampjaar1672 #rampjaar #vestingstad #vestingsteden #vesting #waterlinieommetje  #geschiedenis #groenehart #stadsbezoek #gracht #grachten #grachtenpand #hollandsewaterlinies #stedentrip #stadsfotografie #cityscape #cityscapes #cityphotography

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact