Nieuw routeboekje Oude Hollandse Waterlinie

Naast Expeditie Oude Hollandse Waterlinie en de evergreen OHW Z-card, ontwikkelde Liniebreed Ondernemen in opdracht van de erfgoedtafel Oude Hollandse Waterlinie van de provincie Zuid-Holland nu ook een basis routeboekje voor deze linie. Tien afwisselende wandel- en fietsroutes langs vestingsteden, inundatiekommen en het groene linielandschap, vertellen op speelse wijze het verhaal van de Oude Hollandse Waterlinie. Ook een kanoroute en tips voor arrangementen ontbreken niet. Het toegankelijke gratis routeboekje heeft een oplage van 30.000 en wordt verspreid naar 80 toeristische locaties in de linie.

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Wat is jouw favoriete plek langs de Oude Hollandse Waterlinie? Deel je foto van deze plek met ons en misschien win je wel een prijs!

Wij organiseren dit jaar een fotowedstrijd met als thema: “Mijn Oude Hollandse Waterlinie“

Lijkt het je leuk om mee te doen? Je hebt tot 1 oktober om je foto's te mailen naar contact@ohwl.nl Kijk wel even op onze website voor de deelnemersvoorwaarden. 

Foto Andrzej Wieciech
Deelnemer fotowedstrijd 2024. Tweede plaats.

📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸

#fotowedstrijd #photocompetition #photocontest #photochallenge #fotochallenge #oudeholandsewaterlinie

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact