Nieuw routeboekje Oude Hollandse Waterlinie

Naast Expeditie Oude Hollandse Waterlinie en de evergreen OHW Z-card, ontwikkelde Liniebreed Ondernemen in opdracht van de erfgoedtafel Oude Hollandse Waterlinie van de provincie Zuid-Holland nu ook een basis routeboekje voor deze linie. Tien afwisselende wandel- en fietsroutes langs vestingsteden, inundatiekommen en het groene linielandschap, vertellen op speelse wijze het verhaal van de Oude Hollandse Waterlinie. Ook een kanoroute en tips voor arrangementen ontbreken niet. Het toegankelijke gratis routeboekje heeft een oplage van 30.000 en wordt verspreid naar 80 toeristische locaties in de linie.

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Weet jij in welke vestingstad deze leuke huizen staan?

Foto @verbindendoorverbeelden

#oudehollandsewaterlinie #hollandsewaterlinie #waterlinie #waterlinies #rampjaar1672 #rampjaar #vestingstad #vestingsteden #vesting #waterlinieommetje  #geschiedenis #groenehart #stadsbezoek #gracht #grachten #grachtenpand #hollandsewaterlinies #stedentrip #stadsfotografie #cityscape #cityscapes #cityphotography

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact