Workshop Drijfboeien

Ter gelegenheid van 350 jaar Oude Hollandse Waterlinie ontwierp kunstenares Ilona Visser drijfboeien in de vorm van het OHW-logo. Deze vrolijke bakens drijven sinds 2022 in de grachten van Nieuwpoort. Liniebreed Ondernemen gaat dit initiatief verder brengen met ondersteuning van de erfgoedtafel Oude Hollandse Waterlinie van de provincie Zuid-Holland. Op 14 juni (10.00 – 14.00 uur) worden alle OHW-gemeenten en historische verenigingen uitgenodigd om in Nieuwpoort met elkaar deze vrolijke drijfboeien in elkaar te zetten. Per gemeente/organisatie kunnen er twee boeien worden gemaakt. De bijeenkomst wordt inclusief lunch aangeboden.

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Een betoverende avond vol kunst en muziek! Op zaterdag 9 december is het centrum van Schoonhoven tussen 18.00 en 00.00 uur het magische decor voor de Nacht van het Zilver.

Ateliers, juweliers, goud- en zilversmeden openen deze avond hun deuren en bieden een intieme avond Romantic Christmas shopping. Speciaal voor deze avond worden nieuwe collecties gepresenteerd door de zilverkunstenaars. De stad is feestelijk verlicht, de grote kerstboom wordt aangestoken, er is een lampionnenoptocht en een vuurshow 🎄💡🏮🔥 Je vindt meer informatie op onze website. Kijk dan bij evenementen.

Foto's @schoonhoven_zilverstad

#Schoonhoven #schoonhovenzilverstad #zilverstad #zilver #goud #nachtvanhetzilver #krimpenerwaard
#oudehollandsewaterlinie #hollandsewaterlinie #waterlinie #waterlinies #rampjaar1672 #rampjaar #vestingstad #vestingsteden #vesting #waterlinieommetje #geschiedenis #groenehart #stadsbezoek #december #kerstsfeer #erfgoed #stadsfotografie

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact