Waterlinie-Experience pakket

Stichting Struinen en Vorsen heeft het Waterlinie Experience pakket ontwikkeld, een totaalbeleving voor alle zintuigen! Het pakket bestaat uit een film, drone-video’s, audio tours, een fietstour en storytelling. Het pakket is bedoeld voor musea, attracties, logies en culturele ondernemers in het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie. U kunt het hele pakket vinden op de website van Struinen en Vorsen.

De Waterlinie Experience tour staat ook op onze website. Deze kunt u bekijken onder Routes > Fietstroutes of via de volgende link.

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Schoonhoven, strategisch gelegen in de Oude Hollandse Waterlinie. Ken jij het verhaal van dit mooie historische stadje? Je leest het op OudeHollandseWaterlinie.nl ( link in bio) 

#oudehollandsewaterlinie #vestingstad #geschiedenis #historie #schoonhoven

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact