Vernieuwde Z-cards

De leuke informatieve Z-card over de Oude Hollandse Waterlinie is vernieuwd. In opdracht van de Provincie Zuid-Holland, Utrecht en de Stichting Oude Hollandse Waterlinie heeft Stichting Liniebreed Ondernemen de handige vouwkaart geactualiseerd op informatie en in een nieuw jasje gestoken. Op het kaartje vindt u informatie over de diverse vestingsteden, routes en activiteiten in het hele liniegebied. Inmiddels is de Z-card verspreid en komt u hem tegen op vele locaties zoals bij partners en recreatieve (informatie)punten langs de linie.

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Schoonhoven, strategisch gelegen in de Oude Hollandse Waterlinie. Ken jij het verhaal van dit mooie historische stadje? Je leest het op OudeHollandseWaterlinie.nl ( link in bio) 

#oudehollandsewaterlinie #vestingstad #geschiedenis #historie #schoonhoven

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact