Erfgoedpaspoort Oude Hollandse Waterlinie

Het Erfgoedpaspoort Oude Hollandse Waterlinie is klaar! Binnenkort wordt dit leuke paspoort verspreid om kinderen het prachtige erfgoed te laten ontdekken. Het is bedacht om kinderen die een locatie langs de Oude Hollandse Waterlinie bezoeken te stimuleren nog meer locaties te bezoeken en zo nog meer te weten te komen over deze linie.

Hoe werkt het Erfgoedpaspoort?

Kinderen krijgen een erfgoedpaspoort bij een bezoek aan de deelnemende locaties. Per pagina in het paspoort kunnen ze een vraag oplossen. Het ingevulde formulier kan worden ingestuurd per mail, met daarbij een selfie op één van de locaties. Zo maken ze kans op het prachtige stripboek “Het Waterwapen” over de oude Hollandse Waterlinie!

Het paspoort is gemaakt door het Erfgoedhuis Zuid-Holland in opdracht van de Erfgoedlijn Oude Hollandse Waterlinie.

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Wat is jouw favoriete plek langs de Oude Hollandse Waterlinie? Deel je foto van deze plek met ons en misschien win je wel een prijs!

Wij organiseren dit jaar een fotowedstrijd met als thema: “Mijn Oude Hollandse Waterlinie“

Lijkt het je leuk om mee te doen? Je hebt tot 1 oktober om je foto's te mailen naar contact@ohwl.nl Kijk wel even op onze website voor de deelnemersvoorwaarden. 

Foto Andrzej Wieciech
Deelnemer fotowedstrijd 2024. Tweede plaats.

📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸

#fotowedstrijd #photocompetition #photocontest #photochallenge #fotochallenge #oudeholandsewaterlinie

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact