Online Symposium vrijdag 19 november

Het Oude Hollandse Waterlinie Symposium dat op vrijdagmiddag 5 november gepland staat, kon helaas niet doorgaan. Het aantal aanmeldingen was dermate groot dat, gezien het nieuwe dringende advies op de persconferentie van 2 nov. om de anderhalve meter afstand weer in acht te nemen, de locatie niet meer passend was. De Stichting Oude Hollandse Waterlinie betreurt dit, maar we zijn er ons ook van bewust dat we niet anders konden. Gezondheid heeft prioriteit.

En nu het goede nieuws! Het mooie programma dat we voor u hadden samengesteld, hoeft u niet te missen. We hebben hard gewerkt aan een digitaal alternatief dat op vrijdagmiddag 19 november om 13.30 uur plaatsvindt. Zet u deze datum alvast in de agenda en bent u erbij? Aanmelden kan gewoon nog, zie de informatie hieronder. De aanmeldlink voor het digitale symposium ontvangt u via de mail van onze medeorganisator Historizon.

Informatie over het programma

In 2022 wordt het 350-jarig jubileum van de Oude Hollandse Waterlinie gevierd in de provincies, gemeenten, waterschappen en vestingsteden van de linie. Door allerlei organisaties en op vele manieren wordt hier aandacht aan besteed. Er is straks van alles te zien, te horen en te beleven! Nieuwe publicaties, wandelevenementen, musicals, concerten, te veel om op te noemen Hoe kunnen we samenwerken en die vele activiteiten goed afstemmen? Het digitaal symposium is grotendeels gewijd aan het komend jubileumjaar. Wij brengen u op de hoogte van al geplande activiteiten en er is ‘Royale’ primeur als afsluiting. Uiteraard is er ook ruimte voor reacties en vragen via de chat. We zullen ons best doen deze direct te beantwoorden.

Aanmelden? Dat kan nog door een e-mail te sturen aan contact@ohwl.nl en we zorgen dat u de aanmeldlink per mail ontvangt. Wilt u zo vriendelijk zijn in deze e-mail uw naam en organisatie te vermelden? Alvast hartelijk dank en tot 19 november!

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.


© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact