Dit zijn de winnaars van de fotowedstrijd

Zojuist zijn tijdens het digitaal symposium de winnaars van de fotowedstrijd ‘Ode aan het landschap van de Oude Hollandse Waterlinie’ bekend gemaakt. De jury had een lastige taak om uit de ingezonden foto’s de top 3 te bepalen.

De winnaars hebben tijdens het symposium een toelichting gegeven bij hun foto en hebben de prijs in ontvangst genomen. Stichting Oude Hollandse Waterlinie feliciteert de winnaars en wil graag alle deelnemers bedanken voor hun deelnamen.

De winnaars

1ste prijs – Olette Baks

2de prijs – Greja van Turenhout

3de prijs – Emmy van Vliet

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Weet jij in welke vestingstad deze leuke huizen staan?

Foto @verbindendoorverbeelden

#oudehollandsewaterlinie #hollandsewaterlinie #waterlinie #waterlinies #rampjaar1672 #rampjaar #vestingstad #vestingsteden #vesting #waterlinieommetje  #geschiedenis #groenehart #stadsbezoek #gracht #grachten #grachtenpand #hollandsewaterlinies #stedentrip #stadsfotografie #cityscape #cityscapes #cityphotography

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact