Te gast bij RTV Krimpenerwaard

In oktober 2021 heeft Anastasia van der Lugt de functie van directeur van Stichting Oude Hollandse Waterlinie overgenomen van Margot Stolk. Haar grote netwerk in combinatie met haar passie voor historie, kunst en cultuur maakten haar de aangewezen persoon om de stichting te  leiden tijdens het jubileumjaar 2022.

Onlangs was Anastasia te gast bij RTV Krimpenerwaard. Daar vertelde zij uitgebreid over haar passie voor geschiedenis en haar rol als verbinder tussen de verschillende partijen die zich bezighouden met het erfgoed van de Oude Hollandse Waterlinie. Ook komt de grootse viering van 350 jaar Oude Hollandse Waterlinie in 2022 aan bod. Maar de Oude Hollandse Waterlinie is niet de enige die een jubileum viert in 2022. Ook de steden Gouda, Woerden en Utrecht en het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden vieren een jubileum. Het belooft dus een bijzonder feestelijk jaar te worden!

Bekijk hieronder de video waarin Anastasia zichzelf voorstelt.

Wij komen ons verhaal ook graag bij u doen. Bent u geinteresseerd en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via contact@ohwl.nl