Te gast bij RTV Krimpenerwaard

In oktober 2021 heeft Anastasia van der Lugt de functie van directeur van Stichting Oude Hollandse Waterlinie overgenomen van Margot Stolk. Haar grote netwerk in combinatie met haar passie voor historie, kunst en cultuur maakten haar de aangewezen persoon om de stichting teย  leiden tijdens het jubileumjaar 2022.

Onlangs was Anastasia te gast bij RTV Krimpenerwaard. Daar vertelde zij uitgebreid over haar passie voor geschiedenis en haar rol als verbinder tussen de verschillende partijen die zich bezighouden met het erfgoed van de Oude Hollandse Waterlinie. Ook komt de grootse viering van 350 jaar Oude Hollandse Waterlinie in 2022 aan bod. Maar de Oude Hollandse Waterlinie is niet de enige die een jubileum viert in 2022. Ook de steden Gouda, Woerden en Utrecht en het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden vieren een jubileum. Het belooft dus een bijzonder feestelijk jaar te worden!

Bekijk hieronder de video waarin Anastasia zichzelf voorstelt.

Wij komen ons verhaal ook graag bij u doen. Bent u geinteresseerd en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via contact@ohwl.nl

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Een betoverende avond vol kunst en muziek! Op zaterdag 9 december is het centrum van Schoonhoven tussen 18.00 en 00.00 uur het magische decor voor de Nacht van het Zilver.

Ateliers, juweliers, goud- en zilversmeden openen deze avond hun deuren en bieden een intieme avond Romantic Christmas shopping. Speciaal voor deze avond worden nieuwe collecties gepresenteerd door de zilverkunstenaars. De stad is feestelijk verlicht, de grote kerstboom wordt aangestoken, er is een lampionnenoptocht en een vuurshow ๐ŸŽ„๐Ÿ’ก๐Ÿฎ๐Ÿ”ฅ Je vindt meer informatie op onze website. Kijk dan bij evenementen.

Foto's @schoonhoven_zilverstad

#Schoonhoven #schoonhovenzilverstad #zilverstad #zilver #goud #nachtvanhetzilver #krimpenerwaard
#oudehollandsewaterlinie #hollandsewaterlinie #waterlinie #waterlinies #rampjaar1672 #rampjaar #vestingstad #vestingsteden #vesting #waterlinieommetje #geschiedenis #groenehart #stadsbezoek #december #kerstsfeer #erfgoed #stadsfotografie

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact