Jubileumstempel 350 jaar Oude Hollandse Waterlinie

Met het oog op de aanstaande viering van het jubileum ‘350 jaar Oude Hollandse Waterlinie’ in 2022 heeft Stichting Oude Hollandse Waterlinie een speciaal jubileumlogo laten ontwikkelen dat iedereen kan gebruiken in hun uitingen over het jubileumjaar.

Stichting Liniebreed Ondernemen ging voor ons aan de slag en zij presenteerden vorige week het prachtige resultaat! Het jubileumlogo is alleen te gebruiken in combinatie met het logo van de Oude Hollandse Waterlinie en te vinden in de toolkit op onze website.

Ga naar de toolkit.

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Het Gidsengilde Corvus organiseert speciaal op zaterdag 20 april een instaprondleiding vanwege het Weekend van het Verdedigingserfgoed. De gids neemt je mee op een rondwandeling door Nieuwpoort en maken het verhaal van de Vestingstad Nieuwpoort en haar rol in de geschiedenis van de Oude Hollandse Waterlinie nog meer beeldend!

🗓 20 April om 13.00 uur vanaf Museum Nieuwpoort. Kijk voor meer informatie in onze agenda. Zie link in bio.

Op de foto: Stenen beer.
📸 Beeldbank Oude Hollandse Waterlinie.

Eeuwenlang zorgden forten, bunkers, vestingen en linies voor de verdediging van ons land. Samen vormen zij het verdedigingserfgoed in Nederland. Op 20 en 21 april worden er honderden boeiende bouwwerken opengesteld, waaronder vele locaties binnen de Oude Hollandse Waterlinie.

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact