Gelukkig Jubileumjaar

Bestuur en medewerkers van de Stichting Oude Hollandse Waterlinie wensen u een heel gelukkig Nieuwjaar! In dit bijzondere jaar bestaat de Oude Hollandse Waterlinie 350 jaar. Dit jubileumjaar gaan we samen met onze partners vieren met talloze evenementen, zoals exposities, festivals, publicaties en sportieve activiteiten. Zo maken we bewoners en bezoekers bekend met dit historisch erfgoed van grote betekenis.

Hou de agenda (link) op de website en onze social media goed in de gaten voor alle updates rond het jubileumjaar. En laat het ons vooral weten als u zelf nieuwsberichten heeft en/of activiteiten organiseert in uw eigen regio om het jubileum te vieren. Heeft u vragen daarover? Laat het ons weten door een e-mail te sturen aan contact@ohwl.nl

We hebben eerder vermeld dat we een speciaal jubileumlogo hebben laten ontwikkelen door Stichting Liniebreed Ondernemen. Dit logo kunt u inmiddels bij ons in de toolkit (link) op de website downloaden om te gebruiken. Weten wat er verder allemaal te gebeuren staat? Kijk dan ook eens op onze website of bekijk het recente symposium.  

We hebben er enorm veel zin in en hopen er met jullie allemaal een mooi (jubileum)jaar van te maken!

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Wat is jouw favoriete plek langs de Oude Hollandse Waterlinie? Deel je foto van deze plek met ons en misschien win je wel een prijs!

Wij organiseren dit jaar een fotowedstrijd met als thema: “Mijn Oude Hollandse Waterlinie“

Lijkt het je leuk om mee te doen? Je hebt tot 1 oktober om je foto's te mailen naar contact@ohwl.nl Kijk wel even op onze website voor de deelnemersvoorwaarden. 

Foto Andrzej Wieciech
Deelnemer fotowedstrijd 2024. Tweede plaats.

📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸

#fotowedstrijd #photocompetition #photocontest #photochallenge #fotochallenge #oudeholandsewaterlinie

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact