Gelukkig Jubileumjaar

Bestuur en medewerkers van de Stichting Oude Hollandse Waterlinie wensen u een heel gelukkig Nieuwjaar! In dit bijzondere jaar bestaat de Oude Hollandse Waterlinie 350 jaar. Dit jubileumjaar gaan we samen met onze partners vieren met talloze evenementen, zoals exposities, festivals, publicaties en sportieve activiteiten. Zo maken we bewoners en bezoekers bekend met dit historisch erfgoed van grote betekenis.

Hou de agenda (link) op de website en onze social media goed in de gaten voor alle updates rond het jubileumjaar. En laat het ons vooral weten als u zelf nieuwsberichten heeft en/of activiteiten organiseert in uw eigen regio om het jubileum te vieren. Heeft u vragen daarover? Laat het ons weten door een e-mail te sturen aan contact@ohwl.nl

We hebben eerder vermeld dat we een speciaal jubileumlogo hebben laten ontwikkelen door Stichting Liniebreed Ondernemen. Dit logo kunt u inmiddels bij ons in de toolkit (link) op de website downloaden om te gebruiken. Weten wat er verder allemaal te gebeuren staat? Kijk dan ook eens op onze website of bekijk het recente symposium.  

We hebben er enorm veel zin in en hopen er met jullie allemaal een mooi (jubileum)jaar van te maken!