Promotiepakket

Partners

Alleen door samenwerking is het mogelijk om de bijzondere identiteit van de Oude Hollandse Waterlinie uit te dragen.

Promotiepakket

Samen met onze partners zetten wij ons in om de Oude Hollandse Waterlinie en haar historie bekend en beleefbaar te maken. Een duidelijk en uniform beeld kan daarbij niet ontbreken. Daarom kunt u op deze pagina materiaal vinden die u als (toekomstig)partnerorganisatie ondersteunt bij het promoten van uw activiteit gericht op de Oude Hollandse Waterlinie. U vindt hier de huisstijl, logo’s, voorbeelden van flyers en banners, en een gratis te raadplegen beeldbank.

Wat organiseert u in 2022?

Wilt u graag aanhaken bij de viering van het jubileumjaar maar weet u nog niet goed hoe? Dan komt dit inspiratiedocument u waarschijnlijk goed van pas! Het inspiratiedocument geeft onder andere inzichten in de kansen die er liggen voor het organiseren van grote en kleine evenementen, en welke ondersteuning de stichting kan bieden.

De Waterlinie Academie

Schrijvers, onderzoekers, historische verenigingen en anderen die méér willen weten over de Oude Hollandse Waterlinie kunnen terecht bij de Waterlinie Academie. Op de website van de Waterlinie Academie vindt u een groeiende verzameling verhalen, foto’s, bronnen, kaarten en literatuur over de Oude Hollandse Waterlinie. Van vestingsteden tot schansen in het boerenland, en van veldslagen tot gekissebis over de financiering van een dijkverhoging; de Waterlinie Academie is een bron van verhalen. Ook kunt u er terecht voor het maken van een afspraak met een Waterlinie Expert, bijvoorbeeld voor een lezing bij een historische vereniging.