Erfgoed Magazine komt met special over Oude Hollandse Waterlinie

Wat zijn we enorm trots en vereerd! Weer zo’n mooie erkenning voor het erfgoed van de Oude Hollandse Waterlinie. Onze stichting heeft met veel plezier meegewerkt aan de tot standkoming van het nieuwste nummer van het Erfgoed Magazine, dat in het teken staat van een terugblik en achtergronden over het jubileumjaar en de Oude Hollandse Waterlinie! De artikelen uit deze special belichten verschillende evenementen uit het jubileumjaar, maar geven ook een handreiking hoe de waterlinie zelf beleefd kan worden. Bijvoorbeeld door de wandeltochten die de loop van de waterlinie volgen.

We danken de uitgever en redacteur voor het vertrouwen en de leuke samenwerking. Annemieke van As voor de mooie coverfoto, Sander Enderink, Paul van Bodegraven, Annastasia van de Lugt, Michiel van der Burgt en vele anderen voor hun waardevolle bijdragen, kaarten, foto’s en mooie artikelen. Het is mede hierdoor een pareltje geworden!

Bekijk het Erfgoed Magazine via de pdf hieronder. Klik op het pijltje in de rechterbovenhoek en het magazine opent zich. Of scroll naar beneden.

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Wat is jouw favoriete plek langs de Oude Hollandse Waterlinie? Deel je foto van deze plek met ons en misschien win je wel een prijs!

Wij organiseren dit jaar een fotowedstrijd met als thema: โ€œMijn Oude Hollandse Waterlinieโ€œ

Lijkt het je leuk om mee te doen? Je hebt tot 1 oktober om je foto's te mailen naar contact@ohwl.nl Kijk wel even op onze website voor de deelnemersvoorwaarden. 

Foto Andrzej Wieciech
Deelnemer fotowedstrijd 2024. Tweede plaats.

๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ

#fotowedstrijd #photocompetition #photocontest #photochallenge #fotochallenge #oudeholandsewaterlinie

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact