Stichting Oude Hollandse Waterlinie gaat door!

Na een succesvol jubileumjaar, boordevol feestelijke activiteiten en evenementen en speciale projecten, gaat de Stichting Oude Hollandse Waterline in samenwerking met haar partners ook dit jaar door met het op de kaart zetten van de Oude Hollandse Waterline. Partners zijn bijvoorbeeld gemeenten, waterschappen en provincies.

Directeur Anastasia van der Lugt: ‘Wij zijn heel blij met alle mooie verbindingen die er rond het jubileum zijn ontstaan. Deze positieve beweging zullen wij graag in 2023 voortzetten en vertalen naar een nieuw marketingplan. Wij zijn als stichting door de provincies Zuid-Holland en Utrecht aangewezen als coördinator van alle activiteiten die rond de Oude Hollandse Waterlinie worden ontwikkeld. Daarnaast vertegenwoordigen wij alle partijen die een belang hebben bij de Oude Hollandse Waterlinie, zowel groot als klein. Dit biedt kansen voor het uitbouwen van bestaande en het aangaan van nieuwe samenwerkingen. En voor wie meer wil weten of aan wil sluiten; ik kom graag een kop koffie met u drinken!”

Verhalen om te lezen, routes om te volgen, evenementen om te beleven!

Op de website Oudehollandsewaterlinie.nl, hét centrale platvorm voor deze waterlinie, vindt u heel veel interessante informatie, routes en activiteiten. Dit wordt door onze stichting heel actief gedeeld via social media. Historicus Sander Enderink verzorgt voor ons verder onderzoek, lezingen en interessante historische verhalen die u niet wilt missen. Via onze nieuwsbrief wordt u maandelijks geïnformeerd. Ontvangt u de nieuwsbrief al?

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Wat is jouw favoriete plek langs de Oude Hollandse Waterlinie? Deel je foto van deze plek met ons en misschien win je wel een prijs!

Wij organiseren dit jaar een fotowedstrijd met als thema: “Mijn Oude Hollandse Waterlinie“

Lijkt het je leuk om mee te doen? Je hebt tot 1 oktober om je foto's te mailen naar contact@ohwl.nl Kijk wel even op onze website voor de deelnemersvoorwaarden. 

Foto Andrzej Wieciech
Deelnemer fotowedstrijd 2024. Tweede plaats.

📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸

#fotowedstrijd #photocompetition #photocontest #photochallenge #fotochallenge #oudeholandsewaterlinie

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact