Te gast bij RTV Krimpenerwaard

In oktober 2021 heeft Anastasia van der Lugt de functie van directeur van Stichting Oude Hollandse Waterlinie overgenomen van Margot Stolk. Haar grote netwerk in combinatie met haar passie voor historie, kunst en cultuur maakten haar de aangewezen persoon om de stichting te  leiden tijdens het jubileumjaar 2022.

Onlangs was Anastasia te gast bij RTV Krimpenerwaard. Daar vertelde zij uitgebreid over haar passie voor geschiedenis en haar rol als verbinder tussen de verschillende partijen die zich bezighouden met het erfgoed van de Oude Hollandse Waterlinie. Ook komt de grootse viering van 350 jaar Oude Hollandse Waterlinie in 2022 aan bod. Maar de Oude Hollandse Waterlinie is niet de enige die een jubileum viert in 2022. Ook de steden Gouda, Woerden en Utrecht en het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden vieren een jubileum. Het belooft dus een bijzonder feestelijk jaar te worden!

Bekijk hieronder de video waarin Anastasia zichzelf voorstelt.

Wij komen ons verhaal ook graag bij u doen. Bent u geinteresseerd en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via contact@ohwl.nl

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Beklim de 235 treden van de Grote Kerk in Naarden en geniet van het adembenemende uitzicht!

Elke week van mei t/m oktober kun je met een gids op torenbeklimming. Bekijk zelf de ster van de vesting liggend in het Gooise landschap. Een gids van de vereniging neemt je mee voor deze prachtige ervaring! Beklim de 235 treden van de 45 meter hoge toren en geniet van het adembenemende uitzicht.

Praktische informatie

Zaterdag en zondag om 14.00 en 15.00 uur. Andere dagen op aanvraag.

Kijk voor meer informatie op onze website. Zie link in bio.

Foto @vestingnaarden

#droneoftheday #dronepics #dronepilot #dronefotografie #dronelife #dronephotography #droneshots #dronestagram #visitgooivecht #visitnetherlands #hiermoetjezijn #naardenvesting #naarden_vesting #holland_photolovers #nederlandinbeeld #igholland #vestingstadnaarden #vestingsteden #vestingstad #hollandsewaterlinies #oudeholandsewaterlinie #gooi #waterlinie #cityscape #cityscapes #grotekerk #droneoftheday

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact