Symposium “De marine en de waterlinie”

Op 27 maart vanaf 14:00 uur organiseert het samenwerkingsverband “De marine en de waterlinie”, met daarin o.a. het RHC Vecht en Venen, Nationaal Waterliniemuseum en Stichting Michiel de Ruyter, een symposium over de historische betekenis van de marine en de waterlinie tijdens het Rampjaar. Het programma bestaat uit korte lezingen, interactieve sessies en de onthulling van plannen voor een project dat zal leiden tot een expositie in het Nationaal Waterliniemuseum en meer.

Het symposium is een onderdeel van het project dat de historische betekenis en de unieke relatie tussen de marine en de waterlinie belicht, en biedt een platform voor boeiende discussies en kennisdeling. Historische verenigingen en organisaties zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden en mee te denken over het project.

Praktische Informatie

Datum: 27 maart 2024
Tijd: 14:00 – 16:30, met aansluitend een borrel
Locatie: Nationaal Waterliniemuseum, Achterdijk 12, 3981 HB Bunnik

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.


© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact