Kennisdag 21 april verslag

Op 21 april 2023 vond de tweede Kennisdag Nederlandse Waterlinies plaats. Het evenement is een initiatief van Kenniscentrum Waterlinies (KCW), Alliantie Zuiderwaterlinie (ZWL) en stichting Oude Hollandse Waterlinie (OHW). Het thema van de dag was beleefbare linies, welke via drie verschillende onderwerpen werd aangevlogen: Kennis, Storytelling en Recreatie. De facilitaire organisatie ter plekke was in handen van René Ros (KCW), met medewerking van vrijwilligers van de OHW. Wij danken de sprekers, bezoekers, vrijwilligers en medewerkers van gemeente Gooise Meren voor het mede mogelijk maken van deze dag. Wij hopen u volgend jaar terug te zien op een nieuwe Kennisdag.

Hieronder volgt een samenvattend verslag van de dag.

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Weet jij in welke vestingstad deze leuke huizen staan?

Foto @verbindendoorverbeelden

#oudehollandsewaterlinie #hollandsewaterlinie #waterlinie #waterlinies #rampjaar1672 #rampjaar #vestingstad #vestingsteden #vesting #waterlinieommetje  #geschiedenis #groenehart #stadsbezoek #gracht #grachten #grachtenpand #hollandsewaterlinies #stedentrip #stadsfotografie #cityscape #cityscapes #cityphotography

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact