Fotowedstrijd 2022

Winnende foto 2021 – Olette Baks

Het thema van onze jaarlijkse fotowedstrijd is: Recreëren in de Oude Hollandse Waterlinie

De Stichting Oude Hollandse Waterlinie organiseert ook dit jaar weer een fotowedstrijd!

De historische militaire linie leent zich fantastisch voor allerlei vormen van recreatie zoals wandelen, fietsen en varen. Daarbij kan je in de gezellige centra van de vele vestingstadjes in onze linie heerlijk op een terrasje verpozen. Daarom is het thema ‘Recreëren in de Oude Hollandse Waterlinie’ gekozen.

Wij dagen je uit om de Oude Hollandse Waterlinie in te trekken en een mooie foto te maken. Let er wel even op dat als er mensen herkenbaar op de foto komen te staan, je toestemming van hen moet vragen.

Je hebt tot 1 oktober 2022 de tijd om maximaal drie (digitale) foto’s in te sturen naar: contact@ohwl.nl

Het is van belang, eigenlijk een voorwaarde, dat de foto is genomen in het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie. Kijk voor de kaart van het gebied op onze website www.oudehollandsewaterlinie.nl.

Foto’s niet ouder dan twee jaar mogen ook worden ingediend en verder is het van belang dat de digitale foto’s minimaal 1,5 MB groot zijn.

De eerste prijs is € 150,- , de tweede prijs € 100,- en de derde prijs € 50,-.

Heel veel plezier en succes!

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Varend met een sloepje over de Oude Rijn en de Meije kom je alles te weten over de Oude Hollandse Waterlinie. Ervaar de geschiedenis van onder andere Fort Wierickerschans en Schans Nieuwerbrug in het Rampjaar 1672. Ontdek prachtige plekken langs deze mooie route en ervaar ultieme stilte tussen de boeiende audiofragmenten door. 

De vaarroute Rampjaar 1672 is ongeveer 35 kilometer. Kijk voor de route op onze website. Zie link in bio. 

Foto @ontdeknieuwkoop door @griffioenphotography 
Locatie: de Meije 

#oudehollandsewaterlinie #rampjaar #rampjaar1672 #vaarroute #bootjevaren #ervaardehollandseplassen #hollandseplassen #groenehart #oppadinhetgroenehart #dronephotography #splendid_earth #splendid_shotz #discoverearth #natgeotravel #droneoftheday #visitnetherlands #naturephotography #holland #netherlands #landscapephotography #greatshotz #landscapelovers #landscapephoto #landscapes #igholland #waterlinie #fromabove #dronestagram #landscape_lovers #landscape_captures

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact