Het Nederlands Vestingmuseum Naarden  

Foto: Maarten van Haaff tijdens een Schuttersdag


Het Nederlands Vestingmuseum biedt de volgende educatieve programma’s en activiteiten voor het primair en voortgezet onderwijs:

  • Programma Nieuwe Hollandse Waterlinie (Canonvenster Koning Willem I)
  • Educatie schoolrondleiding
  • Waterlinie vaartocht (alleen in het zomerseizoen)
  • Demonstratie kanonschot

Ontwikkeld door:  Het Nederlands Vestingmuseum 

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Wat geef je een vader die alles al heeft? Onze wandelgids 'Lopen langs de Oude Hollandse Waterlinie'. 

Deze mooie wandelgids is een echte must-have voor iedere wandelaar. Ga op pad in 11 etappes langs deze waterlinie met een spannend verhaal. Hoe hield deze verdedigingslinie de vijand tegen in 1672? En wat gebeurde er op de diverse locaties zoals rivieren, sluizen, molens en vestingsteden? Je ontdekt het al wandelend zelf. Het enige wat jij hoeft te doen, is je wandelschoenen aantrekken!

ACTIE
Alleen deze week betaal je geen verzendkosten op je bestelling. Bestel je wandelgids voor 3 juni en je hebt de gids op tijd binnen voor vaderdag zonder verdere verzendkosten.

Wil je meer weten over onze wandelgids of hem bestellen? Kijk dan op onze website. Zie link in bio en ga naar wandelgids. 

#wandelgids #wandelen #wandelroute #wandelroutes #wandel #wandeling #wandeleninnederland #wandeleninnederland #langeafstandswandelen #langeafstandswandelpad 
#oudeholandsewaterlinie #vaderdag #boekwinkel #boeken #wandelblog #wandeltip #wandelschoenen

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact