Fotospeurtocht ‘Linie van Boven’


De expositie bestaat uit 24 luchtfoto’s van onderdelen van de Oude Hollandse Waterlinie, zoals vestingsteden, sluizen en schansen. Ook de vesting Schoonhoven maakt onderdeel uit van de expositie. Voor scholen of (groot)ouders met (klein)kinderen is tevens een leerzame kinderspeurtocht gemaakt met diverse vragen over de doeken. Deze is te downloaden op www.linievanboven.nl of tijdens openingstijden op te halen bij Brasserie de Veerpoort en het Zilvermuseum. Kids krijgen bij het inleveren van de speurtocht een leuk aandenken mee naar huis. Op linievanboven.nl lees je tevens meer informatie over hetgeen je op de doeken ziet en welke rol de locatie in de Oude Hollandse Waterlinie heeft gespeeld.

Ontwikkeld door: Stichting Liniebreed Ondernemen 

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Wat is jouw favoriete plek langs de Oude Hollandse Waterlinie? Deel je foto van deze plek met ons en misschien win je wel een prijs!

Wij organiseren dit jaar een fotowedstrijd met als thema: “Mijn Oude Hollandse Waterlinie“

Lijkt het je leuk om mee te doen? Je hebt tot 1 oktober om je foto's te mailen naar contact@ohwl.nl Kijk wel even op onze website voor de deelnemersvoorwaarden. 

Foto Andrzej Wieciech
Deelnemer fotowedstrijd 2024. Tweede plaats.

📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸

#fotowedstrijd #photocompetition #photocontest #photochallenge #fotochallenge #oudeholandsewaterlinie

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact