Iconen van de Oude Hollandse Waterlinie

Kaartje Oude Hollandse Waterlinie

Ook in het jaar 2020 organiseert de Stichting Oude Hollandse Waterlinie weer een fotowedstrijd. Of u het nou leuk vindt om in de spaarzame vrije avonden een ‘kiekje’ te schieten met uw smartphone of dat u professioneel fotograaf bent, doe mee met deze fotowedstrijd. Bovenop staat de creativiteit van uw foto.

Dit jaar is het thema: ‘Iconen van de Oude Hollandse Waterlinie’, waarmee wij de aandacht willen vestigen op gebouwen en monumenten binnen de Oude Hollandse Waterlinie. De gefotografeerde objecten moeten een iconische uitstraling hebben. Denk aan vestingsteden, forten en schansen, zoals het Muiderslot of Fort Loevestein.

Naast een aantal spelregels waaraan uw foto moet voldoen (zie de deelnemersvoorwaarden) moet de foto aan tenminste de twee volgende eisen voldoen.

  1. De foto moet zijn genomen binnen het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie (zie het bijgevoegde kaartje).
  2. De gekozen locatie (monument / gebouw / element) moet duidelijk zichtbaar zijn.

Naast deze eisen heeft u de vrije hand om het thema op een creatieve manier te verbeelden.

Een onafhankelijke jury zal de ingezonden foto’s beoordelen. De winnaar ontvangt een bedrag van € 150, de nummer twee van € 100 en de nummer drie van € 50.

U kunt maximaal drie foto’s inzenden, uiterlijk (woensdag) 30 september 2020, naar het volgende e-mailadres:  contact@ohwl.nl.

Uiterlijk (donderdag) 15 oktober 2020 worden de winnaars bekend gemaakt.