Oude Hollandse Waterlinie in Sloep!

De redactie van het tijdschrift Sloep!, een toonaangevend watersportmagazine, is gek op varen langs de Oude Hollandse Waterlinie. Aan de vestingsteden en het bijzondere verhaal van ons erfgoed besteden ze in het super dikke zomertijdschrift dan ook graag en uitgebreid aandacht in een 4 pagina’s tellend artikel. 

In de laatste editie Sloep! 16 kun je uitgebreid lezen over de geschiedenis en er is een mooie kaart van de Oude Hollandse Waterlinie geplaatst. Verder benadrukken ze de vele plekken waar nog historische elementen zichtbaar zijn langs de Oude Hollandse Waterlinie.  “Stuk voor stuk zijn de vestingsteden goed herkenbaar in het landschap en geven ze niet alleen een beeld van deze oudste waterlinie, maar ook van het rijke culturele leven uit de Gouden Eeuw.” Aldus redacteur Leo van der Kolk.

Benieuwd naar het magazine of abonnee worden? Via deze link kom je op de website van de uitgever.

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.


© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact