Groene Hart Recreatiekrant

Cover van de Groene Hart Recreatiekrant


Vorige week is de tweede editie van de Groene Hart Recreatiekrant verschenen. Het thema voor deze uitgave is “Historie met een Verhaal, ambachten en erfgoed”.

Het doel van de recreatiekrant is bezoekers en bewoners in het Groene Hart te inspireren op pad te gaan in dit veelzijdige gebied, er is veel te doen en te bekijken!

De Recreatiekrant is initiatief van de Groene Hart Verbinders, ook deze editie kwam tot stand door samenwerking met alle marketingorganisaties en gemeentes in het Groene Hart.

De Recreatiekrant wordt verspreid naar veel locaties en is daarnaast ook online te lezen op de toeristische website Groenehart.nl Neem vooral even een kijkje!

De Oude Hollandse Waterlinie

De Oude Hollandse Waterlinie loopt dwars door het Groene Hart en is op veel plekken verweven met de historie in dit gebied. Hoe leuk is het dan dat er niet alleen een pagina in de nieuwe recreatiekrant over de Oude Hollandse Waterlinie in staat, maar ook routes, historische evenementen en diverse interessante musea!

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Schoonhoven, strategisch gelegen in de Oude Hollandse Waterlinie. Ken jij het verhaal van dit mooie historische stadje? Je leest het op OudeHollandseWaterlinie.nl ( link in bio) 

#oudehollandsewaterlinie #vestingstad #geschiedenis #historie #schoonhoven

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact