Waterliniemuseum

Educatie programma’s

Het Waterliniemuseum Fort bij Vechten biedt een rijke leeromgeving! Kinderen kunnen ontdekkend kennis maken met de thema’s van de Hollandse Waterlinies en de Neder-Germaanse Limes. Onderwerpen zoals Waterlinies, Verdediging, Eerste Wereldoorlog, de Romeinen en de Natuur komen naar voren. Wij bieden programma’s aan voor het primair- en voortgezet onderwijs. De programma’s sluiten aan bij de leerdoelen van Stichting Leerplan Ontwikkeling.

De doelgroepen zijn indicatief. Per zes leerlingen verwachten wij dat er vanuit uw organisatie één begeleider meekomt. Tijdens het verblijf op het fort is de leerkracht verantwoordelijk voor de leerlingen. Het is bij ons mogelijk om te betalen met een CJP-budget, door middel van een weborder.

Ontwikkeld door: Waterliniemuseum 

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.


© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact