Linschoten Route

Een bijzondere kanotocht door het Groene Hart. Je vertrekt vanaf het Toeristisch Overstap Punt Linschoten, vaart over de kronkelende Lange Linschoten onder de kwakels door naar Oudewater. Hier kun je geschut worden in de sluis, overdragen gaat ook prima! Varend door het schilderachtige stadje bereik je de Hollandsche IJssel. Na 7 km over de gekanaliseerde rivier zie je de sluis en overdraagplaats van het mooie stadje Montfoort. Via de Montfoortse Vaart, dwars door de polders naar het dorp Linschoten. Via de Lange Linschoten bereik je weer de TOP.

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Schoonhoven, strategisch gelegen in de Oude Hollandse Waterlinie. Ken jij het verhaal van dit mooie historische stadje? Je leest het op OudeHollandseWaterlinie.nl ( link in bio) 

#oudehollandsewaterlinie #vestingstad #geschiedenis #historie #schoonhoven

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact