Re-enactment Naarden

Naarden viert op dit moment dat het 350 jaar geleden is dat ze in 1673 door het leger van Prins Willem III van Oranje bevrijd werden van het leger van de Franse koning Lodewijk XIV. Afgelopen zondag was er een re-enactment van de uittocht van de Franse leger en de intocht van het leger van de prins. Een spectaculair evenement! Daan Visser van NH Nieuws heeft er een artikel over geschreven en een video over gemaakt.

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Weet jij in welke vestingstad deze leuke huizen staan?

Foto @verbindendoorverbeelden

#oudehollandsewaterlinie #hollandsewaterlinie #waterlinie #waterlinies #rampjaar1672 #rampjaar #vestingstad #vestingsteden #vesting #waterlinieommetje  #geschiedenis #groenehart #stadsbezoek #gracht #grachten #grachtenpand #hollandsewaterlinies #stedentrip #stadsfotografie #cityscape #cityscapes #cityphotography

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact