Torenklimmen Naarden

Elke week van mei t/m oktober kun je met een gids op torenbeklimming in de Grote Kerk in Naarden.

Bekijk zelf de ster van de Vesting liggend in het Gooise landschap. Een gids van de vereniging neemt u mee voor deze prachtige ervaring! Beklim de 235 treden van de 45 meter hoge toren en geniet van het adembenemende uitzicht.

Praktische informatie

Woensdag om 14.00 uur in de maanden mei, juni en september, oktober.
Zondag om 14.00 en 15.00 uur van mei t/m oktober.
Tickets zijn verkrijgbaar aan de balie in de Gele Loods. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Locatie: bij de toren van de Grote Kerk, Kerkpad Naarden.
Maximaal 10 personen.

  • 01-05-2023 t/m 30-10-2024
  • Naarden
  • Ruijsdaelplein 10, 1411 RD Naarden
  • Ja

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Overwinteren in een kasteel spreekt tot de verbeelding. Samen zitten rond het haardvuur, kaarsen aan en lekker warm. Dat de realiteit soms heel anders was, ontdek je tijdens het Winterkasteel.

Hoe kwamen mensen vroeger aan warmte, licht, water en voedsel? Dat ontdek je in het sfeervol ingerichte Muiderslot in Muiden. In de Ridderzaal is er speciale aandacht voor winterse feesten en bijbehorende luxe spijzen. Er zijn ook veel leuke activiteiten voor jong en oud. Speel ouderwetse spelletjes, luister naar winterse verhalen of muziek of doe mee aan workshops.

Winterkasteel Muiderslot is van 16 december t/m 25 februari te bezoeken. Kijk voor meer informatie op onze website. Zie link in bio. Of via @muiderslot 

#muiderslot #muidencastle #amsterdamcastle #Amsterdam #oudeholandsewaterlinie #winter #wintervibes #winterwonderland #wintertijd #wintertime #winterphotography #winteriscoming #winterfoto #winterfotografie #visitnetherlands #visitholland #hollandinbeeld #hollandopznmooist #holland_photolovers #hollandphotolovers #nederland #nederland_fotografeert #natuurfotografie #natuurmonumenten_featureme #natuurmonumenten #natuurmonumenten #naturephotography #discoverholland #igholland  #ig_discover_holland

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact