Locatietheater Nieuwpoort

Een boeiende reis door de geschiedenis van Nieuwpoort. Op 31 mei en 1 juni zie je op 7 plekken door de vestingstad verschillende toneelstukken, met als collectie naam: “Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort”.

Het zijn als het ware geschiedenislessen met een blik op de stad vanuit de tijd dat de stad een vesting moest gaan worden en tot de dag waarop besloten werd de vesting niet meer aan te houden. Een 7-akter in binnen de vesting. Deze scenes uit de krachtige en ontroerende productie van Eckstein maakwerk, gebracht door amateur toneelspelers uit Nieuwpoort/Langerak en omgeving kun je niet missen!

  • 31-05-2024 t/m 01-06-2024
  • Nieuwpoort
  • Ja

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Wat is jouw favoriete plek langs de Oude Hollandse Waterlinie? Deel je foto van deze plek met ons en misschien win je wel een prijs!

Wij organiseren dit jaar een fotowedstrijd met als thema: “Mijn Oude Hollandse Waterlinie“

Lijkt het je leuk om mee te doen? Je hebt tot 1 oktober om je foto's te mailen naar contact@ohwl.nl Kijk wel even op onze website voor de deelnemersvoorwaarden. 

Foto Andrzej Wieciech
Deelnemer fotowedstrijd 2024. Tweede plaats.

📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸📸

#fotowedstrijd #photocompetition #photocontest #photochallenge #fotochallenge #oudeholandsewaterlinie

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact