GPS Tracks

Op dit moment werken de links per etappe helaas nog niet goed. Hier wordt aan gewerkt. Je kunt het hele mapje met GPS tracks downloaden. via deze link:

Hier wordt aan gewerkt:

Je kunt alle etappes vanaf een startlocatie lopen. Hier kun je binnenkort op de etappe en startplek klikken die je wilt en dan open je het bestand in de route/wandel app van jouw keuze.

Etappe 1

Etappe 2

Etappe 3

Etappe 4

Etappe 5 (broedseizoen)

Etappe 5 (buiten broedseizoen)

Etappe 6

Etappe 7 (broedseizoen)

Etappe 7 (buiten broedseizoen)

Etappe 8 (broedseizoen)

Etappe 8 (buiten broedseizoen)

Etappe 9 (broedseizoen)

Etappe 9 (buiten broedseizoen)

Etappe 10 (broedseizoen)

Etappe 10 (buiten broedseizoen)

Etappe 11

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Overwinteren in een kasteel spreekt tot de verbeelding. Samen zitten rond het haardvuur, kaarsen aan en lekker warm. Dat de realiteit soms heel anders was, ontdek je tijdens het Winterkasteel.

Hoe kwamen mensen vroeger aan warmte, licht, water en voedsel? Dat ontdek je in het sfeervol ingerichte Muiderslot in Muiden. In de Ridderzaal is er speciale aandacht voor winterse feesten en bijbehorende luxe spijzen. Er zijn ook veel leuke activiteiten voor jong en oud. Speel ouderwetse spelletjes, luister naar winterse verhalen of muziek of doe mee aan workshops.

Winterkasteel Muiderslot is van 16 december t/m 25 februari te bezoeken. Kijk voor meer informatie op onze website. Zie link in bio. Of via @muiderslot 

#muiderslot #muidencastle #amsterdamcastle #Amsterdam #oudeholandsewaterlinie #winter #wintervibes #winterwonderland #wintertijd #wintertime #winterphotography #winteriscoming #winterfoto #winterfotografie #visitnetherlands #visitholland #hollandinbeeld #hollandopznmooist #holland_photolovers #hollandphotolovers #nederland #nederland_fotografeert #natuurfotografie #natuurmonumenten_featureme #natuurmonumenten #natuurmonumenten #naturephotography #discoverholland #igholland  #ig_discover_holland

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact