Gouden Eeuw Driehoek Route

Ontdek de prachtige Gouden Eeuw Driehoek Route, een fietsroute die je door schilderachtige polderlandschappen en historische stadjes zoals Schoonhoven, Oudewater, Gouda en Haastrecht leidt. Elk van deze charmante stadjes heeft zijn eigen rijke geschiedenis en unieke oude ambachten die bloeiden tijdens de Gouden Eeuw.

Routebeschrijving

Vanaf TOP Schoonhoven verken je de stad en bewonder je de historische bezienswaardigheden zoals het Zilvermuseum en het sfeervolle stadscentrum. Daarna fiets je door de prachtige polderlandschappen met oude molens richting Haastrecht en Gouda, waar je kunt genieten van een welverdiende pauze en de bezienswaardigheden kunt ontdekken. Je eindigt de reis weer terug in Schoonhoven, na de volledige schoonheid van de Gouden Eeuw Driehoek Route te hebben ervaren.

Informatie

Startpunt: TOP Schoonhoven
Eindpunt: TOP Schoonhoven
Lengte: 45,21 km
Duur: Ongeveer 4 uur

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Wat is jouw favoriete plek langs de Oude Hollandse Waterlinie? Deel je foto van deze plek met ons en misschien win je wel een prijs!

Wij organiseren dit jaar een fotowedstrijd met als thema: โ€œMijn Oude Hollandse Waterlinieโ€œ

Lijkt het je leuk om mee te doen? Je hebt tot 1 oktober om je foto's te mailen naar contact@ohwl.nl Kijk wel even op onze website voor de deelnemersvoorwaarden. 

Foto Andrzej Wieciech
Deelnemer fotowedstrijd 2024. Tweede plaats.

๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ

#fotowedstrijd #photocompetition #photocontest #photochallenge #fotochallenge #oudeholandsewaterlinie

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact