Van banner tot tas


Wat te doen met de mooie banners van onze rondreizende exposities? Zonde om zomaar weg te gooien. We zijn ze gaan recyclen en hebben er unieke tassen van laten maken! Er zijn in totaal 50 tassen beschikbaar, ieder een kunstwerk op zich. De tassen hebben handige het formaat van een shopper en zijn vanaf nu te koop voor 14,95 per stuk exclusief verzendkosten. Interesse? Mail ons snel via onderstaande button. Op=op.

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Weet jij in welke vestingstad deze leuke huizen staan?

Foto @verbindendoorverbeelden

#oudehollandsewaterlinie #hollandsewaterlinie #waterlinie #waterlinies #rampjaar1672 #rampjaar #vestingstad #vestingsteden #vesting #waterlinieommetje  #geschiedenis #groenehart #stadsbezoek #gracht #grachten #grachtenpand #hollandsewaterlinies #stedentrip #stadsfotografie #cityscape #cityscapes #cityphotography

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact