Wandelboekje Montfoort

Overhandiging van het eerste exemplaar aan burgemeester Petra van Hartskamp in het Oude Stadhuis in Montfoort.


De gemeente Montfoort is een wandelboekje rijker, met routes door de historische en natuurrijke omgeving. Burgemeester Petra van Hartskamp had dinsdag 18 juni de eer om als eerste het boekje in ontvangst te nemen. Anastasia van der Lugt vertegenwoordigde Stichting Oude Hollandse Waterlinie tijdens de presentatie en gaf aan erg blij te zijn met dit initiatief.

“Het wandelboekje is samengesteld door de leden van de koersgroep Recreatie en Toerisme. Hun toewijding en kennis hebben geleid tot een waardevolle gids die de veelzijdigheid van de gemeente prachtig in kaart brengt”, aldus de gemeente. Zo biedt het boekje wandelliefhebbers de kans om historische monumenten in Montfoort en Linschoten te ontdekken, door landelijke gebieden te wandelen en de rijke geschiedenis van de Oude Hollandse Waterlinie te verkennen. Een ideale gids voor iedereen die de gemeente beter wil leren kennen.

Het wandelboekje is verkrijgbaar bij de Toeristische Informatie Punten in de gemeente Montfoort.

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.


© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact