Langs de Hollandse Waterlinie

Langs de Hollandse Waterlinie

Arsenaal Nieuwpoort, Café de Vlist, Diefdijk, Fort de Batterijen, Fort Everdingen, Fort Rijnauwen, Fort Vuren, Hotel Belvedere, Nieuwe Hollandse Waterlinie, Nieuwkoop, Vesting Gorinchem, Vesting Nieuwpoort, Vesting Schoonhoven, Werk aan het Spoel, Zilvermuseum

  • Van: 01-01-2019 00:00

    Tot: 31-12-2020 00:00

  • Volwassenen: € 715

    Kinderen: N.v.t.

Bezoek website

U loopt een mooie wandeltocht van een week door het gebied van de Hollandse Waterlinie. U komt hierbij verschillende dingen tegen. U loopt door typische Hollandse polders, en langs enkele van de machtige rivieren die Nederland rijk is, zoals de Waal, Hollandsche IJssel, Amsterdam-Rijnkanaal, de Giessen, de Kromme Rijn en de Lek,. Deels over de dijken, maar ook door de uiterwaarden. U ziet hier ook vele vogels. Zo zagen wij verrassend veel zilverreigers op deze wandelroutes. Daarnaast loopt u door de mooie oude stad Utrecht en pittoreske plaatsen zoals o.a. Heukelum, Goudriaan, Gorinchem en Nieuwpoort. U loopt door de uitlopers van de Betuwe en natuurlijk loopt u langs de bezienswaardigheden die de Hollandse Waterlinie rijk is. U loopt langs, maar soms ook door forten, u ziet een aantal van de sluizen en bijbehorende bescherming. Het is een afwisselende wandeltocht die u het mooie landschap van Holland en Utrecht toont en u tegelijkertijd wat vertelt over een stuk Hollandse historie.
Prijs:€ 715,- per persoon bij 2 personen (Toeslag voor bagage vervoer 2 weekend dagen € 36,-)€ 1.149,- voor 1 persoon (Toeslag voor bagage vervoer 2 weekend dagen € 72,-)Bent u met meerdere personen neem dan contact op met Hike in Holland voor een prijsopgaveIndien u geen bagagevervoer wenst krijgt u een korting van € 100 bij een boeking van 2 personen en € 200 bij een boeking van 1 persoon. U neemt dan zelf uw bagage mee tijdens de wandeling.