Bedrijfsuitje in de Vesting!

Bedrijfsuitje in de Vesting!

Nederlands Vestingmuseum

  • Van: 23-12-2019 00:00

    Tot: 31-12-2020 00:00

Bezoek website

Het Vestingmuseum biedt u een cultureel, gezellig, actief en uniek bedrijfsuitje. 
U denkt waarschijnlijk: Een museum is hier toch helemaal niet geschikt voor!? Zie hier het bewijs, de voordelen en waarom u hier uw bedrijfsuitje zou moeten organiseren:
Een bedrijfsuitje bij het Vestingmuseum biedt u een culturele, gezellige, actieve en unieke ervaring!Het Vestingmuseum biedt meerdere uitjes in één, een boottocht, een rondleiding, het laten afvuren van een kanon en de workshop kanonnier!Het is mogelijk om een borrel en/of barbeque in of op het museum te organiseren. De borrel kan zowel binnen als buiten georganiseerd worden. Door het uitje werkt u aan het saamhorigheidsgevoel binnen het bedrijf, aan een gezellige sfeer binnen het team, het ontspannen door middel van een hapje en een drankje en leert u over het samenwerken in vroegere tijden,U kunt ook met uw gezelschap de Vesting-stad intrekken om heerlijk te eten en/of te borrelen. Met fantastische eetgelegenheden en gezellige café’s kunt u uitstekend terecht in Naarden-Vesting.Kortom kom met uw bedrijf naar het Vestingmuseum en beleef een uniek bedrijfsuitje dat u zich nog lang zal herinneren!
Wilt u meer informatie over prijzen, duur etc. dan kunt u ons bereiken via de mail op: info@vestingmuseum.nl of via de telefoonnummer: 035-6945459.
Wist u dat u het Vestingmuseum ook helemaal af kan huren? Kijk voor informatie op de pagina bedrijfsdag.