Zomervakantie Slot Loevestein

Deze zomervakantie is er van alles te doen op Slot Loevestein. Elke dag mooie verhalen, een VR game en elk weekend leuke extra activiteiten!

Ga op ontdekking in de vesting en leer musketschieten, laat buskruit ontploffen in de Kruittoren en laat de vesting onder water lopen met het waterspel. Sluit je je aan bij een workshop? Of luister je liever naar één van de vele verhalen uit de geschiedenis van het stoere slot? Natuurlijk kan een bezoek aan de nieuwe tentoonstelling “Monddood” niet ontbreken deze dag.

Kun je niet kiezen? Dat hoeft ook niet. Rust even uit in de Taveerne met wat lekkers en vervolg je tocht door de muurtrappen van het kasteel, op zoek naar de kist van Hugo de Groot. Nog steeds energie over? Leef je uit op het klimparcours en speel de virtual reality game.

  • 08-07-2023 t/m 03-09-2023
  • Slot Loevestein
  • Loevestein 1 5307 TG Poederoijen
  • Ja

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.


© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact