Vesting game Naarden

Tijdens deze lockdown organiseert Vesting Adventure een leuk en actief familie uitje voor het hele gezin. Dit uitje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, onder de begeleiding van de ouder(s). Je verzamelt in de oude kanonremise, bunker-Q. Hier vertellen ze je graag over alle unieke items die je daar kunt vinden.

Tijdens de Vesting Games ga je eerst een ronde om de Vestingstad Naarden steppen. Om de avonturier in je naar boven te halen, ga je samen met je team opzoek naar twee locaties waar je een QR-code moet scannen en een vraag over deze locatie moet beantwoorden.

Deze historische steptocht is een aanrader als je houdt van een gezellige binnenstad met historie, rust en natuur. De Vesting Naarden is de best bewaarde Vestingstad van Nederland en door zijn dubbele gracht uniek. Door deze leuke steptocht krijg je een goed beeld van deze middeleeuwse stad en directe omgeving.

Door de strategische ligging maakte de Vesting Naarden deel uit van de Hollandse Waterlinie en was belangrijk ter bescherming van Amsterdam. Steppen door de prachtige straatjes met eeuwenoude huisjes met trapgevels, militaire gebouwen en leuke restaurants is een prachtige en unieke belevenis.

Het laatste gedeelte van de Games is het boogschieten, na een korte instructie mag je zelf gaan boogschieten. Jouw team moet zoveel mogelijk schijven uit de doelschijf proberen te schieten.

Voor meer informatie en boeken:

  • 01-01-2021 t/m 31-12-2021
  • Naarden
  • Nee