Kerstavond Muiderslot

Een bezoek aan een museum in de avond, hoe leuk is dat! Het aanbod van glรผhwein, warme chocolademelk en warme soep zijn perfect om jezelf op te warmen tijdens een koude winteravond.

Wil je meer te weten te komen over het leven in de winter tijdens de middeleeuwen? Je kunt aansluiten bij een instaptour die de hele avond zal worden gegeven. Wil je liever op je eigen tempo het museum bekijken? We hebben een speciale winterkasteel audiotour voor je!

Live muziek op de overkapte binnenplaats en jazzy piano tunes in de Ridderzaal zorgen voor een extra sfeer en entertainment tijdens je bezoek. Kom eens in de avond naar het museum met je vrienden of familie!

  • 22-12-2023
  • Muiderslot
  • Herengracht 1, 1398 AA Muiden
  • Ja

Volg ons op sociale media

Contact

Oude Hollandse Waterlinie

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

Een betoverende avond vol kunst en muziek! Op zaterdag 9 december is het centrum van Schoonhoven tussen 18.00 en 00.00 uur het magische decor voor de Nacht van het Zilver.

Ateliers, juweliers, goud- en zilversmeden openen deze avond hun deuren en bieden een intieme avond Romantic Christmas shopping. Speciaal voor deze avond worden nieuwe collecties gepresenteerd door de zilverkunstenaars. De stad is feestelijk verlicht, de grote kerstboom wordt aangestoken, er is een lampionnenoptocht en een vuurshow ๐ŸŽ„๐Ÿ’ก๐Ÿฎ๐Ÿ”ฅ Je vindt meer informatie op onze website. Kijk dan bij evenementen.

Foto's @schoonhoven_zilverstad

#Schoonhoven #schoonhovenzilverstad #zilverstad #zilver #goud #nachtvanhetzilver #krimpenerwaard
#oudehollandsewaterlinie #hollandsewaterlinie #waterlinie #waterlinies #rampjaar1672 #rampjaar #vestingstad #vestingsteden #vesting #waterlinieommetje #geschiedenis #groenehart #stadsbezoek #december #kerstsfeer #erfgoed #stadsfotografie

© 2022 Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Alle rechten voorbehouden. | Contact